اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای شنگن

آژانس مسافرتی دنیای پنج قاره به منظور ارائه خدمات بهتر در زمینه اخذ ویزای شنگن، اطلاعات و مشاوره هایی را به متقاضیان می دهد که بتوانند به طور اصولی برای اخذ این ویزا اقدام کنند. از سویی اخذ ویزای شنگن، یک کار تخصصی است و نیاز به مشاوره و راهنمایی های کارشناسان با تجربه دارد. آژانس مسافرتی دنیای پنج قاره با بهره گیری از کارشناسان  باتجربه و دارای تخصص در زمینه ویزای شینگن، در تمامی مراحل اخذ ویزا در خدمت شما خواهد بود.با توجه به تعداد  بالای متقاضیان ویزای شنگن ، اشتیاق زیاد برای سفر به اروپا از سوی ایرانیان و وجود تعداد کمی از آژانس های معتبر که تجربه و تخصص کافی را در این زمینه دارند، افراد سود جو وارد این حوزه شده و با وعده های توخالی و زیبای خود در صدد فریب متقاضیان  ویزای شینگن هستند . متاسفانه به دلیل عدم وجود منابع درست و اطلاع رسانی دقیق شرایط اخذ ویزای شینگن، متقاضیان به منبع درست و مطمئنی از اطلاعات دسترسی ندارند.دنیای پنج قاره با هدف ارتقا آگاهی متقاضیان ویزا و با بهره گیری از افتخارات و سوابق درخشان خود در این حوزه  با توان کامل می کوشد برای کمک به هم وطنان عزیزمان خدمت رسانی کند.آژانس مسافرتی  دنیای پنج قاره ،هرگز ادعایی در مورد ویزای تضمینی شینگن  ندارد  و توصیه می کند برای پیشبرد اصولی مراحل اخذ ویزای شینگن فرمها و مدارک را به نحو صحیح تکمیل گردد. زیرا تکمیل صحیح فرم های تقاضای ویزا شنگن، یکی از شروط اصلی برای اخذ ویزا می باشد . دنیای پنج قاره در کنار شما و همراه همیشگی شما در تورهای اروپا خواهد بود. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما از طریق شماره تلفن 021٨٨٩١٥٨٥٨ تماس گرفته و از مشاوره آنها بهره ببرید.

مراحل اخذ ویزای شنگن

1- چک کردن مدارک و فرم های اخذ ویزای شنگن با کارشناسان دنیای پنج قاره 
2- تکمیل فرم اولیه تقاضای تور اروپا و ارسال آن برای دنیای پنج قاره 
3- تکمیل مدارک سفر و چک کردن آن با کارشناسان دنیای پنج قاره و واریز هزینه تور 
4- تکمیل مدارک مورد نیاز در خواست توراروپا بر طبق چک لیست سفارتخانه مربوطه

شرایط و مدارک دریافت ویزای شنگن سوئیس

مدارک بانکی و مالی

برای حسابهای کوتاه مدت یا جاری: برای حسابهای کوتاه مدت گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین 3 ماه آخر
برای حسابهای بلند مدت: کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادر از امور بین الملل بانک مربوطه ،ریز پرینت سود حساب 6 ماه آخر
حداقل مانده حساب : حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می‌بایست ۴۰ میلیون تومان باشد .بدیهی است در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده ایست حداقل ۱۲۰ میلیون تومان موجودی داشته باشد
نکته: می‌بایست میزان درآمد شخصی در حساب‌های بانکی مشخص باشد. افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارت خانه ها نمی باشد

سند ملکی

اصل سند مالکیت به نام مسافر
سایر مدارک: اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار همراه با امضاء صاحب گذرنامه، اصل گذرنامه های گذشته ۴ قطعه عکس 3.5 در 4.5 (جدید؛ رنگی؛ تمام رخ، با زمینه روشن که ۸۰% عکس در برگیرنده صورت فرد متقاضی باشد) اصل شناسنامه ها ،اصل سند ازدواج
نکته: رضایتنامه محضری برای افراد زیر ۱۸ سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد( ترجمه به زبان انگلیسی با تایید وزارت دادگستری و امور خارجه)

مدارک شغلی
برای دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل
اعضای هیئت علمی دانشگاه ها: اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر گواهی اشتغال به کار
برای دانش آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل
برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیرعامل رئیس هیئت مدیره نائب رئیس هیئت مدیره عضو هیئت مدیره و غیره ):
اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت)، تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت
برای کارمندان شرکت های خصوصی: گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت، سابقه کار، مشخصات فردی( نام و نام خانوادگی کامل، شماره پاسپورت) تاریخ شروع به کار، میزان حقوق تاریخ شروع و اتمام مرخصی، لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی، ارائه سابقه بیمه یک ساله قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی الزامی است.
برای کارمندان بخش دولتی: آخرین حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی به همراه مهر، گواهی اشتغال به کار
برای بازنشستگان: آخرین حکم بازنشستگی؛ آخرین فیش حقوقی
برای کسبه اصل جواز کسب، اصل کارت بازرگانی
برای پزشکان: از پروانه مطب + اصل کارت نظام پزشکی
برای مهندسان: اصل پروانه مهندسی، اصل کارت نظام مهندسی( در صورت اشتغال در شرکت مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد)
برای ساختمان سازان: اصل گواهی ساختمان، اصل قرارداد های کاری، اصل پایان کار ساختمان
برای وکلا: اصل پروانه وکالت ،اصل کارت وکالت،
نکته: برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می‌گردد ،ارائه مدرک جهت اعلام منبعی درآمدشان الزامی می باشد. مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت به حساب سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز میگردد. حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت می بایست سه ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.

نکته: ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می باشد.
در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد.
حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.
سفارت سوئیس: ترجمه رسمی به زبان انگلیسی همراه با مهر مترجم صادره در ۶ ماه اخیر هزینه (ترجمه به عهده مسافر می باشد )
در خصوص مسافرین محترمی که در 4 سال گذشته دارای روادید شنگن بودند (به جز یونان) کلیه مراحل اخذ ویزا  در سفارت سوئیس به صورت غیر حضوری انجام خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ارائه ضمانت بازگشت از سفر با کارشناسان فروش ما در شرکت تماس حاصل فرمایید.

شرایط و مدارک دریافت ویزای شنگن فرانسه

شرایط و مدارک دریافت ویزای شنگن فرانسه

تعرفه ویزای شنگن

تعرفه ویزای شنگن

بستن منو